Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Djurgården presenterar två nyförvärv

Djurgården

Djurgården presenterar två förstärkningar till spelartruppen inför 2015 - Tim Björkström från BP och Elliot Käck från Sirius. Båda spelarna har skrivit på för tre år.
- Han är en mycket skicklig fotbollsspelare, säger Dif-sportchefen Bosse Andersson om Björkström till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

I går skrev fotbollskanalen.se om att Djurgården gjort klart med Sirius vänsterback Elliot Käck. I dag presenterar också klubben värvningen. Affären ska ha varit klar ett tag men av respekt till de inblandade klubbarna har övergången inte presenteras. Käck har skrivit på för tre år.

Dessutom presenterar Djurgården ytterligare ett nyförvärv - Tim Björkström. BP-backen har även han skrivit på för tre år med klubben.
- Det känns jäkligt bra och ska bli riktigt kul. Jag känner efter fem år i BP:s A-lag att jag vill prova på något nytt och få ett miljöombyte. Jag hoppas kunna bidra med glädje och en bra passningsfot. Jag ska göra allt för laget och ger alltid hundra procent, säger Tim Björkström till klubbens hemsida.

ANNONS

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson tror att miljöombytet från nedflyttade BP är det bästa för Björkströms karriär.
- Såklart han har haft ett tufft år men gjort några riktigt fina matcher, framförallt i Europaspelet mot Torino. Samtidigt vill han vara kvar i Stockholm, och det är det bästa för honom. En ambitiös och villig fotbollsspelare.

- Kommer från BP och är välutbildad och en mycket skicklig fotbollsspelare som gillar att spela på konstgräs. Det här miljöombytet är nog nödvändigt för hans vidare utveckling.

Elliot Käck har de tre senaste säsongerna tillhört Sirius. Men han har tidigare varit i Djurgården under 13 år.
- Det har varit en lång och krokig resa sedan jag slutade i Djurgårdens juniorer, men nu är jag på rätt spår igen. Det är otroligt kul att vara tillbaka, jag spelade i Djurgården från att jag var 5 år tills att jag var 18, säger Käck till klubbens hemsida.

ANNONS
Publicerad 2014-11-04 kl 10:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto