Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Högmo sugen på landslaget: ”Jag kommer att vara en mycket bra kandidat”

Foto: Scanpix

Högmo är sugen på att ta över efter Drillo

Anders Grönhagen tror stenhårt på Per-Mathias Högmo som ny förbundskapten för Norge. Huvudpersonen själv tror också att han ligger bra till.

- Jag kommer att vara en mycket bra kandidat, säger han till norska TV2

Per-Mathias Högmo har fått en bra start som ny tränare i krisdrabbade Djurgården. Sejouren inleddes med seger mot Halmstad och följdes upp av en viktig poäng i derbyt mot AIK.

53-åringens anseende i Norge i kombination med att han bara har skrivit på säsongen ut med Djurgården gjorde tidigt att spekulationerna om att Högmo kunde vara "Drillos" efterträdare satte fart.

Djurgårdens sportchef var efter matchen mot AIK inne på samma linje.

- När Drillo slutar så blir han förbundskapten, sa han till fotbollskanalen.se.

Även Högmo själv verkar vara väldigt sugen på förbundskaptensjobbet. I en intervju med norska TV2 lobbar han för sig själv som en bra kandidat.

- Jag kommer att vara en mycket bra kandidat. Det råder det ingen tvekan om sa han och lade till att hans erfarenhet från tidigare landslagsuppdrag i U-21- och damlandslaget gör att han har den nödvändiga erfarenheten, säger han.

- Jag har varit tränare i sju år och det som talar för mig är att jag behärskar landslagsjobben – och jag behärskar klubbjobben. Det känns bra.

Efter att Halmstad plockade poäng mot IFK Norrköping är man nu åter på jumboplats i tabellen, men nu med samma poäng som lagen ovanför.

Publicerad 2013-05-24 kl 14:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons