Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Högmo:"Erton såg mycket bra ut"

Foto: SCANPIX

I den senaste matchen kom första vinsten. Nu kommer nästa glädjebesked för Djurgården.

– Erton tränade för fullt och det såg mycket bra ut, säger lagets tränare, Per-Mathias Högmo, till fotbollskanalen.se.

Djurgården har fått klara sig utan sin anfallsstjärna Erton Fejzullahu sedan semifinalsmatchen mot Örgryte i svenska cupen. Då tvingades anfallaren kliva av med en befarad revbensskada efter att bland annat missat en straff.

Under dagens träning gick anfallaren för fullt för första gången sedan skadan och Djurgårdens nye tränare, Per-Mathias Högmo, var nöjd med vad han såg.

– Erton tränade fullt och det såg mycket bra ut. Det är en mycket bra spelare och det känns skönt att ha honom i laget, säger Högmo till fotbollskanalen.se.

Trots den imponerande träningen och att han så sent som i vintras fanns med i den svenska landslagstruppen menar dock Högmo att Fejzullahu  inte kan känna sig säker på sin plats i startelvan.

– Jag uttalar mig inte om laguttagningar. Anfallarna som fick chansen mot Malmö gjorde det bra, men nu är Erton med och konkurrerar igen, säger Högmo till fotbollskanalen.se.

Det var din första träning med laget, vad gjorde ni?

– Först hade vi ett möte, sedan uppvärmning med possessionspel, taktikgenomgång och till sist så spelade vi. Det känns inspirerande, spelarna var väldigt aktiva och entusiastiska, säger Högmo.

Kommer du att förändra någonting för att vända trenden?

– Det kommer bli relativt små förändringar. Det handlar mycket om att utveckla de positiva tendenserna vi haft. Det som de visade senast mot Malmö med lite mer direkt spel ligger ganska nära min egen fotbollsfilosofi, säger Högmo.

Publicerad 2013-05-17 kl 16:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons