Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Nymann på väg att lämna Djurgården: "Vi jobbar på andra saker"

Foto: Scanpix

Djurgården vill förlänga med Peter Nymann.
Men det ser ut att bli svårt.
- Vi jobbar på andra saker och han kan tänka sig att återvända till Danmark, säger agenten Michael Steensgaard till fotbollskanalen.se.

Peter Nymanns kontrakt går ut efter säsongen och sportchefen Anders Grönhagen har flera gånger sagt att man vill förlänga med dansken. Men enligt hans agent Michael Steensgaard är inte Djurgården huvudspåret.

- Vi undersöker olika alternativ för Peter just nu, men det finns inget som är klart ännu. Han har några månader kvar med Djurgården och han är öppen för förslag. Han ser sig om efter olika alternativ, säger Steensgaard till fotbollskanalen.se.

-
Det finns ett intresse, det är det som vi kollar på nu. Det har varit några klubbar som har jagat Peter, men det måste kännas rätt. Men han är öppen för det mesta, det ska bara kännas rätt.

Kan han tänka sig att förlänga med Djurgården?


- Jag kan inte säga att det kommer att hända, men vi jobbar på andra saker. Men vi stänger inga dörrar. Det är inte uteslutet, men Peter ser sig omkring och han kan tänka sig att flytta tillbaka till Danmark. Det är ett spår som vi jobbar på.

Publicerad 2013-08-20 kl 17:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons