POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Oyal: Högmo är en bra tränare men jag blev inte rättvist behandlad

Foto: SCANPIX

Nahir Oyal i Djurgårdströjan

Nahir Oyal lånas ut från Djurgårdens frysbox till Syrianska. Nu hoppas 22-åringen på en nytändning.

- Jag kände mig i bra form och det skulle vara mitt år. Sen gick allt åt skogen, säger Oyal.

Nahir Oyal fick starta fyra matcher och göra två inhopp för Djurgården under 2013. Sen slutade Magnus Pehrsson som tränare och med honom slutade även matchtiden ticka in för Oyal.

- Från en grym försäsong och många bra insatser till att jag inte ens var med i truppen. Jag kände mig i bra form och det skulle vara mitt år. Sen gick allt åt skogen. Högmo är en bra tränare men som spelare blev jag inte rättvist behandlad, säger Nahir Oyal till Fotbollskanalen.se

Trots besvikelsen menar Nahir Oyal att Per Mathias Högmo hela tiden varit ärlig mot honom och haft en bra relation till spelaren.

- Jag vill också hylla Djurgården som klubb. Fansen har varit fantastisk och jag känner att jag har vuxit som spelare och som människa. Jag hoppas på att få komma tillbaka, säger Oyal.

Nu kommer Oyal till klubben som han slog igenom med, Syrianska. Och han är redo att spela redan i nästa match mot Halmstad den 29 juli.

- Jag kommer inte till Syrianska och tänker att jag har en startplats. Det viktigaste för mig är att jag har en chans att konkurrera. Det hade jag inte i Djurgården. Nu ska det bli svårt att konkurrera ut mig, säger Oyal.

Syrianska har redan lånat in anfallaren Mattias Mete från Åtvidaberg säsongen ut samtidigt som syrianskas Osman Sow verkar flytta till Blackpool.

Publicerad 2013-07-18 kl 18:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå