Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/DJURGÅRDEN

Rehabiliteringen går långsamt - Fejzullahu ser ut att missa premiären

Foto: Scanpix

Erton Fejzullahu, Djurgården

Erton Fejzullahu ser ut att missa premiären mot Helsingborg.
Knäskadan har inte läkt så snabbt som förväntat.
– Det blir verkligen en kamp mot klockan, känner jag mig 80 procent så är det inte lönt, säger Dif-anfallaren till fotbollskanalen.se.

Det var i Svenska Cupens sista gruppspelsmatch mot Assyriska som Erton Fejzullahu fick lämna planen med en knäskada. Anfallaren skulle bara slå en passning när det klickade till i knät.

– Det bara kom från ingenstans, sa han till fotbollskanalen.se direkt efter matchen.

I slutet av förra veckan gick Djurgårdens naprapat Christian Andersson och sa att Fejzullahu bör kunna spela premiären. Men rehabiliteringen har gått långsammare än väntat.

– Det har gått framåt, men inte lika snabbt som jag hade hoppats på. Premiären är det jag siktar på, men det blir verkligen en kamp mot klockan. Känner jag mig 100 procent då går jag, men känner jag mig 80 är det inte lönt utan då är det bättre att stå över, säger Fejzullahu.

I helgen genrepar Djurgården mot Norrköping inför premiären mot Helsingborg den 30:e mars. Och det är en match Fejzullahu med säkerhet inte komma spela.

Han tränar inte ens med laget just nu.

– Jag kör rehab dag för dag tills jag märker att smärtan i knät försvinner. Jag hoppas att jag ska kunna träna med laget nästa vecka. Känns det bra då och jag kan köra för fullt då är det grön signal.

Premiären är bara 11 dagar bort och anfallsesset kommer alltså inte gå in i lagträning förrän tidigast nästa vecka.
– Jag vill ju spela och det har vi siktat in oss på, jag och min naprapat. Samtidigt är det så att jag inte får gå in för tidigt, då kan skadan förvärras och jag kan bli borta ännu längre. Jag vill inte riskera något och tror jag inte klubben heller vill.

Publicerad 2014-03-19 kl 17:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons