POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
DJURGÅRDEN

Union Berlin vill värva Erton Fejzullahu: "Vet att klubben skulle kolla på mig"

Foto: Scanpix

I sommar kan Erton Fejzullahu lämna Djurgården - trots två år kvar på kontraktet.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är Union Berlin intresserat.
- Det är en bra klubb, säger han.

I januari spelade Djurgården 1-1 mot Union Berlin i en träningsmatch, som avbröts, på Tele2 Arena. Inför mötet hade den tyska föreningen bestämt sig för att kolla extra på Erton Fejzullahu, som var tillbaka efter succén på landslagets januariturné där det blev två mål mot Moldavien. Och man gillade vad man såg. Nu erfar fotbollskanalen.se att klubben vill värva Dif:s anfallare och att han i så fall skulle få nästan tre miljoner i årslön.

- Jag kan tänka mig det eftersom jag lekte med dem i träningsmatchen. Jag vet att Khaled (El-Ahmad, förre chefsscouten) la till ett gott ord om mig innan vi mötte dem och att Berlin skulle kolla på mig i den matchen, säger Erton Fejzullahu till fotbollskanalen.se.

- Jag kom ju från januariturnén så jag fick bara hoppa in i andra halvlek. Men vi låg under med 0-1 och hade inget bollinnehav, men sen kom jag in och styrde och ställde, och gjorde assist till 1-1. Nä men i den matchen var jag väldigt bra, det gick faktiskt bra.

Vad tycker du om Union Berlin?

- Det är toppen i andraligan va? Det är klart att det alltid är lockande att ha intresse från utländska klubbar. Det jag visste om laget är att det är en bra klubb. Det är en klubb som ägs av fansen, som byggde upp arenan och skänkte bort pengar för att klubben skulle överleva en gång i tiden. Sedan var laget sjukt bra mot oss. Ett spelande lag. Och det är klart, Berlin är inte en helt fel stad.

I sommar har Erton Fejzullahu två år kvar på kontraktet, men anfallaren hymlar inte med att han gärna vill ut i Europa.

- Det är klart att det gäller att prestera och göra det så bra som möjligt och så får man se hur det ser ut i sommar, vad det finns för intresse och hur klubben tänker. Jag tror att klubben behöver göra försäljningar eftersom ekonomin är som den är. Vi får se hur allt ser ut i sommar. Då har jag två år kvar och vi får ju se hur det går, men man blir ju 26 år den 9 april.

Du har gjort det bra på januariturnén och vill in i landslaget - känns det som att du måste ut i Europa för att ta nästa steg?

- Så är det ju. Om man ska ha en landslagsplats så ska man helst vara ute i Europa och spela där. Så det gäller att välja rätt klubb så att man får mycket speltid.

Publicerad 2014-04-03 kl 15:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå