Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dulees rättegång hindrar inte försäljning

Allsvenskan

AIK:s sportchef Ola Andersson menar att Dulee Johnsons misstänkta rattfylla inte hindrar den eventuella övergången till Maccabi Tel Aviv.
- De vet att han ska till en rättegång i Sverige, precis som de vet att han är en skicklig passningsspelare. Allt finns med i bilden, säger han till fotbollskanalen.se.

Just nu är Dulee Johnson i Holland för att förhandla om kontrakt med den israeliska klubben Maccabi Tel Aviv. Ännu är inte klubben överens med AIK, men det är inga problem enligt sportchefen Ola Andersson.
- Om Dulee kommer överens med dem så tror jag att vi kommer att göra det också. Men det finns ingen överenskommelse nu, säger han.

Att Dulee Johnson ska ställas inför rätta i Sverige hindrar heller ingen övergång.
- Alla klubbar som är intresserade av Dulee känner så klart till det. Det är som på samma sätt som att en spelare är höger- eller vänsterfotad. De vet att han ska till en rättegång i Sverige precis som de vet att han är en skicklig passningsspelare. Allt finns med i bilden, säger han.

ANNONS
Publicerad 2008-07-19 kl 18:48
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto