POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Dundersågningen: "Mest korkade jag sett - hade bytt ut honom direkt!"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när AFC-spelarna bråkade i spelaren ovan.

Farligt frisparksläge i jakten på mål - då störde Kristijan Miljevic sin egen lagkamrat för att han inte fick slå frisparken.
Nu sågas han rejält av C More-experter.
- Mest korkade jag sett i hela mitt liv. Jag hade skickat honom direkt, säger Alexander Axén i "Fotbollsexperterna".

Det var mot slutet av matchen borta mot Hammarby som två AFC Eskilstuna-spelare började bråka när laget fick ett bra frisparksläge. Kadir Hodzic och Kristijan Miljevic blev oense om vem som skulle slå frisparken och började knuffa på varandra. Allt landade i att Hodzic slog frisparken, men att han stördes av Miljevic precis innan skottögonblicet.

- En jävla barnslig grej som inte ska hända på den här nivån, sa AFC:s tränare Nemanja Miljanovic efter matchen.

Agerandet får C More-experter att se rött - totalt. I podcasten Fotbollsexperterna, som drivs av Alexander Axén, Erik Edman, Jon Persson och Anders Andersson, sågas Miljevic hårt.

- Jag är fortfarande i chock. Han (Miljevic) ställde sig i vägen, han gjorde så att det blev en kortare ansats och han (Hodzic) vet ju att om han hade tagit en längre ansats hade han (Miljevic) skjutit istället. Då hade han sprungit före. Det är det absolut mest korkade jag sett i hela mitt liv. Jag hade nog bytt ut honom direkt om jag hade varit tränare. Någonstans måste man förstå att det handlar om ett lag, säger Axén.

Den tidigare tränaren fortsätter:

- Jag hade skickat honom direkt, han hade fått gå av på en gång.

Även Anders Andersson är starkt kritisk. Han spekulerar i att det sedan tidigare finns en frustration hos Miljevic över utebliven speltid.

- Han kanske tycker att han borde spela i Barcelona... Men hade det hänt, och sånt har ju hänt, i de lag jag spelat i så hade Miljevic fått spela med dubbla benskydd i en vecka på träning. För nu kommer det smälla, om det nu finns några ledare i AFC. Jag håller med dig till 100 procent, Axén. Sånt där i ett lagspel... då kan du kamma dig och sticka åt helvete om det inte passar. Det där tycker jag är riktigt dålig stil. Jag blir förbannad bara nu när jag sitter här och pratar om det, säger Andersson.

Publicerad 2019-04-23 kl 17:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå