Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Duo ser ut att lämna AIK: "Vi har inte erbjudit något kontrakt"

Foto: Bildbyrån.

SOLNA. Denni Avdic och Rickson Mansiamina har med största sannolikhet gjort sitt i AIK.
Deras avtal har löpt ut och de tränar inte med klubben.
- Vi har inte erbjudit något nytt kontrakt, säger sportchefen Björn Wesström till Fotbollskanalen.

AIK:s trupp 2019 håller på att formas. Mittfältaren Christos Gravius har återvänt efter lån hos Degerfors, målvakten Samuel Brolin har skrivit på ett A-lagskontrakt och mittbacken Adam Ben Lamin har skrivit på ett A-lagskontrakt. Samtidigt har mittfältaren Kristoffer Olsson sålts till Krasnodar, medan backen Haukur Hauksson vänt hem till Island och talangen Albin Linnér lämnat för Brommapojkarna. 

Vidare har mittfältaren/forwarden Denni Avdic, som de senaste åren fått agera inhoppare, och yttern/forwarden Rickson Mansiaminas kontrakt löpt ut, och de avtalen ser i dagsläget inte ut att förlängas. Duon fanns inte med när AIK startade upp sitt år, med ett bollpass, under torsdagen.

Gällande 30-årige Avdic, som drar till sig intresse från allsvenska konkurrenten Örebro, säger AIK:s sportchef Björn Wesström:

- Han är inte erbjuden något avtal i nuläget och där är vi. Sen tror jag inte att han har skrivit på för någon annan klubb heller.

Har ni några tankar på att erbjuda honom ett avtal?
- Vi har inte gjort det hittills, det är väl det jag kan säga.

Om 21-årige Mansiamina, som de senaste åren varit utlånad från AIK och som förra säsongen höll till i samarbetsklubben Vasalund, säger Wesström:

- Det är samma sak med honom. Han har lämnat och vi har inte erbjudit honom något nytt kontrakt i nuläget.

Även mittbacken Alexander Milosevic, som just nu är med svenska landslaget i Qatar, står utan kontrakt i nuläget. Han vill invänta eventuella bud från klubbar utomlands innan något definitivt besked kring AIK-framtiden ges.

- Han väntar på det internationella fönstret och vad han har för möjligheter där. Det är klart att det finns en bättre ekonomi att hämta där än vad det gör i AIK, det är inget konstigt. Tycker inte han att det finns något tillräckligt intressant så vet jag att AIK är klubben i hans hjärta, så jag är inte ett dugg orolig för att vi kan inleda ett samtal i så fall, säger sportchefen Björn Wesström.

Publicerad 2019-01-11 kl 08:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons