Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Durmaz närmar sig Genclerbirligi – första bud till MFF

Foto: Scanpix

Jimmy Durmaz, Malmö FF.

Jimmy Durmaz närmar sig en flytt till Turkiet och Genclerbirligi - nu har turkarna kommit med ett första bud för MFF att ta ställning till.
- Inga kommentarer, säger sportchefen Per Ågren.

Jimmy Durmaz kommer allt närmare en flytt till Genclerbirligi. Enligt flera turkiska källor med insyn till FotbollDirekt så finns sedan några dagar tillbaka ett första bud för Malmö att ta ställning till. Intresset för Malmömittfältaren är seriöst och Genclerbirligi vill verkligen se till att få Durmaz i sommarfönstret. MFF:s sportchef Per Ågren:

- Min kommentar till det? Inga kommentarer. Det skulle bli ohållbart för oss att kommentera intresse, bud eller ens förhandlingar med andra klubbar på våra spelare på det sättet, säger Ågren till FotbollDirekt.se.

Att Durmaz ändå skulle vara kvar i Malmö efter sommarfönstret ser allt mer osannolikt ut med tanke på Genclerbirligis – och flera andra klubbars – starka intresse, och det utgående kontraktet med MFF. Nu satsar han allt på en flytt i sommar – Durmaz har sedan tidigare gjort klart att han inte vill lämna som Bosman.

- Det känns bra att det finns en medvetenhet om det, och att man är rotad i den mylla man kommit fram i. Så visst, det är kul att han säger så. Sedan får vi se var vi landar i allt det här. säger Per Ågren.

- Jimmy har velat vänta och se vad han har för alternativ i sommarfönstret och det är den fasen vi är i nu. Leder inte den fasen till någonting så finns det en möjlighet för oss att förlänga, men just nu är det inte ett sådant läge.

Hur ser arbetet med ersättare ut – så som Jimmy spelat den här säsongen, går han att ersätta rakta av?

- Vi gillar ju Jimmy skarpt, samtidigt är ingen spelare oersättlig. Vår policy är ju att låta spelare som vill och kan ta steget ut i Europa få göra det, och vi ska också kunna ersätta de spelarna, antingen från egna led eller med spelare utifrån. Självklart tittar vi på tänkbara ersättare, men det gör vi ju på alla positioner.

Publicerad 2012-06-26 kl 18:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons