Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter Dif:s krismöte - åtgärdslista presenterad

Allsvenskan

Djurgården agerar nu snabbt för att möta turbulensen. Under förmiddagens hastigt sammankallade möte - som en följd av gårdagens chockförlust mot Norrköping - presenterades en åtgärdslista som ska lösa krisen.

- Det stämmer. Vi har presenterat en åtgärdslista efter ett ledarmötet i förmiddags, avslöjar Djurgårdens sportchef Stefan Alvén för FotbollDirekt.se.

- Det är en flerpunktslista som börjar gälla direkt från i dag och som ska hjälpa oss att vända trenden. Vi är fast beslutna att vända det här.

Missnöjet har den senaste tiden sett ut att jäsa i Djurgårdens led och efter förlusten mot Norrköping så blev läget akut - så allvarligt att Djurgårdens fotbolls makttrio; ordförande Tommy Jacobson, styrelsens sportsligt ansvarige Ingvar Putte Carlsson och sportchefen Stefan Alvén bestämde sig för att ta ett krismöte - mindre än ett dygn efter förlusten som utlöste nödläget.

ANNONS

- Det var ett beslut vi tog för att så snabbt som möjligt kunna vända på den här trenden och börja om på ny kula, fortsätter Alvén.

- Efter dagens träning hade vi sedan ett möte med spelarna då vi presenterade en åtgärdslista och alla ledare och spelare är införstådda med allvaret men också lika övertygade om att vi kan vända på det här.

Hur ser listan ut? Är det stora förändringar som väntar?

- Listans innehåll behåller vi för oss själva. Men stora förändringar? Det beror på hur man ser på det, det handlar i alla fall inte om några förändringar på ledarsidan.

Handen på hjärtat - är enigheten total - starka uppgifter gör ju gällande att flera spelare saknar förtroende för era tränare?

- Det är uppförstorat. Vår enighet är absolut total. Alla förstår att alla har ett ansvar för att vi hamnat i den här situationen. 

ANNONS

Hur ser du på nyförvärv - i går öppnade Putte Carlsson för nya spelare?

- Mitt ansvar som jag har fått från styrelsen är att vi under 2011 ska få budgeten i balans och det gäller fortfarande.

Därmed finns det inte pengar till nyförvärv?

- Vi har valt en linje och den ska vi fortsätta att hålla fast vid. Men som alla andra klubbar scoutar vi hela tiden spelare. Men transferfönstret öppnar ju inte förrän på augusti så det kan ändå inte bli aktuellt just nu.

Publicerad 2011-04-25 kl 15:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto