Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efterlängtad comeback för Sirius veteran: "Nu är man nere i grottan"

Allsvenskan

Sirius drar i dag igång i allsvenskan igen efter uppehållet.
Då finns Andreas Eriksson med i matchtruppen för första gången i år.
- Det är askul att vara med såklart, säger Eriksson till klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån

Andreas Eriksson har varit otursförföljd i Sirius. I februari gjorde han comeback efter en skada i en träningsmatch mot Malmö FF - och skadade sig igen efter fem minuter.

Sedan dess har Eriksson tvingats titta på från sidan under Sirius tolv inledande matcher på säsongen. Men nu, när allsvenskan drar igång igen med ett möte med Gif Sundsvall på Idrottsparken, är 35-åringen med i truppen igen.

- Det är askul att vara med såklart, och nu har jag ändå kunnat träna i en och en halv, nästan två veckor i sträck. Det var ju ett tag sedan. Så det är skönt, kul att vara med i truppen och vara tillbaka och känna på det, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS

Att gå in och prestera på 100 procent direkt är dock inget som Eriksson förväntar sig.

- Det är såklart en bit kvar tills man är i form, nu känner jag att man är nere i grottan. Det här är ju min försäsong nästan. Men får jag vara frisk, kunna träna i två veckor till, komma in i matcher och få spela lite så brukar det gå ganska snabbt, säger han.

- Bara man får fortsätta träna, kanske stå över något pass när man är sliten, att man får bestämma själv istället för att ha några skavanker, då är det inte alls långt borta. Inom ett par veckor, om jag kan köra för fullt hela tiden, då ska jag vara helt tillgänglig.

Sirius möte med Sundsvall startar klockan 16 och kan ses på C More.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-01 kl 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto