Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

El Kabir avslutar karriären: "Väldigt tuff period"

Allsvenskan

Moestafa El Kabir har bestämt sig.
Nu lägger forwarden skorna på hyllan. 
"Jag kommer inte lämna fotbollen", skriver han på Instagram.

Foto: Bildbyrån.

Allsvenske profilen Moestafa El Kabir har gjort sitt på planen. Under onsdagen meddelar forwarden att han avslutar sin elitkarriär. El Kabir har genom åren spelat med flera svenska klubbar - Mjällby AIF, BK Häcken, Kalmar FF, Örgryte IS och senast Hammarby TFF - men nu kommer han inte synas till på planen i svensk fotboll framöver. 

34-åringen berättar om sitt beslut, på sin födelsedag, på Instagram. 

"Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men nu är vi här. Slutet på min professionella fotbollskarriär. Det har varit en väldigt tuff period i mitt liv och jag jobbar fortfarande på att ta mig igenom det. 15 år. Anledningen till att jag gör det här på min födelsedag är för att balansera sorgen med glädjen", skriver han på Instagram.

ANNONS

El Kabir berättar vidare att han kommer fortsätta verka inom fotbollen.

"Det här är slutet på min professionella karriär, men jag kommer inte lämna fotbollen. Fotboll är allt jag har och med det sagt är det bara dags för ett nytt kapitel som jag kommer tillkännage ganska snart", skriver han. 

Utöver spel i Sverige har El Kabir även spelat med Cagliari i Italien, samt i klubbar i Nederländerna, Turkiet, Saudiarabien och Japan. 

Publicerad 2022-10-05 kl 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto