Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

El Kabir och Osiako förlorade för Mjällby

Mostapha El Kabir är på väg bort från succéklubben Mjällby. Även mittfältaren Patrick Osiako har gjort sitt hos blekingeklubben.

Mostapha El Kabir har gjort stor succé hos Mjällby denna säsong. Men någon fortsättning över nästa säsong ser det inte ut att bli. Större klubbar i Europa rycker i hollands-marockanen.

- Jo det stämmer. Han är troligen förlorad för Mjällby. Vi sitter i förhandlingar med flera europeiska proffsklubbar och Mostapha kommer inte att spela för Mjällby nästa säsong, säger sportchefen Thomas A Borstam till Fotbolliblekinge.se.

Han vill inte gå in på vilka klubbar det rör sig om men det är flera klubbar som jagar anfallaren.
- Vi kommer nu att göra allt för att det ska bli så bra som möjligt för Mostapha så han hittar rätt klubb för att komma vidare i karriären.

Borstam bekräftar också att Osiako inte kommer att spela vidare för Mjällby under 2011.

- Preics som du säger kommer inte Patrick att spela i Mjällby nästa säsong. Vi har flera intressenter även här, bland annat från grekiska och turkiska klubbar. Precis som i Mostaphas fall räknar vi med att allting är klart när allsvenskan slutar, säger Borstam till fotbolliblekinge.se.

Osiako var en stor nyckelfigur i samband med Mjällbys avancemang till allsvenskan och El Kabir har som sagt haft en mycket framgångsrik säsong i Mjällby denna säsong. Två mycket tunga avbräck för Blekingeklubben som får ge sig ut på jakt efter ett par nya stjärnspelare till kommande säsong.

Publicerad 2010-10-25 kl 16:45
Annons
Annons
Annons