Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

El Kabirs hårda ord mot Häcken: "Ni trampar på mitt hjärta"

Allsvenskan

Moestafa El Kabir kommer inte återvända till Häcken.
Forwarden riktar nu hård kritik mot sin tidigare klubb.
- De får lära sig att åtminstone svara på sms i framtiden för att jag ska ha någon respekt kvar för den klubben, säger El Kabir till GP.

Foto: Bildbyrån.

Moestafa El Kabir.

Moestafa El Kabir, 33, har spelat för BK Häcken i två sejourer: 2013-2014 och 2018. Nu håller den kontraktslöse forwarden i gång med Norrby i superettan. Under fredagen möttes just Norrby och Häcken i en försäsongsmatch där El Kabir blev målskytt (Häcken vann med 2-1).

Någon återkomst till Hisingsklubben blir det dock inte för veteranen. El Kabir riktar nu hård kritik mot sin tidigare klubb och uttrycker en stor besvikelse.

- De får lära sig att åtminstone svara på sms i framtiden för att jag ska ha någon respekt kvar för den klubben. Att man inte får ett svar sårar mig, säger El Kabir till GP, utan att vilja gå in på vad sms:en handlat om.

ANNONS

Forwarden tränade med Häcken så sent som i somras.

- Jag tvingade in mig själv. De sa "nej" till mig tre gånger. När de sedan lät Nasiru (Mohammed) träna sa jag: "Är det något ni har emot mig? Att jag inte får träna, men att Nasiru får det? Ni trampar på mitt hjärta på det här sättet, det är inte fint av er." Då fick jag träna en vecka. Sedan skulle de höra av sig efter uppehållet, vilket aldrig har hänt. Nu är det här ute.

GP har varit i kontakt med Häckens sportchef Martin Ericsson, som inte har något ont att säga om El Kabir. Ericsson vill dock inte kommentera El Kabirs kritik på något sätt.

Publicerad 2022-01-21 kl 22:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto