Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Elfsborgs opererade nyförvärv snart tillbaka

Anders Wikström värvades till Elfsborg från Gefle som ersättare till Andreas Augustsson men än så länge har inte Wikström kunnat visa vad han går för. Men han ser ljuset i tunneln.

Skador på sina nyckelspelare är något Elfsborg haft problem med under en tid.
Och laget valde dessutom att värva en nyopererad Anders Wikström från Gefle.
Men nu ska den opererade axeln snart vara helt läkt och Wikström hoppas kunna bekanta sig med sina nya lagkamrater tämligen snart.
- Måndag den 23 februari har jag koll på, säger han till Borås Tidning.

Det är datumet då han tänkt vara tillbaka i full träning tillsammans med laget med sikte på att kunna ta en plats i startelvan till premiären.
- Kanske att jag skulle kunna köra tidigare men vi tar inga risker, säger Wikström.

Än så länge har han fått nöja sig med rehabträning och enklare bollövnngar men tycker ändå att det känns bättre än förväntat.
- Jag måste säga att även om kroppen känns tung, känns det bättre än någonsin. Jag gillar träningen coh tycker att det är bra kvalitet både vad gäller boll och fys. Vad som gäller sedan är att så snabbt som möjligt komma in i positionsspelet.

Förutom Wikström återfinns också Stefan Ishizaki och Anders Svensson i rehabiliteringsfas men båda ska också kunna bli aktuella för spel i premiären och siktar på comeback i början av mars. Jesper Florén har precis återvänt till träning.

Publicerad 2009-02-03 kl 11:42