Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Elfsborgstjärnan om Tyskland: “Det känns dött”

Elfsborgs Helgi Danielsson var för en tid sedan Bundesliga-aktuell. Nu har intresset svalnat för islänningen. Ovanpå det fick den annars givne mittfältaren se sig petad senast mot ÖIS.

- Jag har inte hört något från Tyskland på ett tag, det känns dött, säger Helgi Danielsson till FotbollDirekt.se

FotbollDirekt.se avslöjade i juni att att tyska Hansa Rostock jagade Elfsborgs Helgi Danielsson. Samtidigt berättade mittfältaren att kunde tänka sig att stanna i Boråsklubben och att de inom kort skulle sätta sig ned och diskutera en eventuell förlängning. Men det har ännu inte blivit av.
- Det har inte hänt så mycket än. Det känns som att det inte är någon brådska, vi får se vad som händer, säger han.

Den annars givna mittfältskuggen i Elfsborg fick i omstarten av allsvenskan sig petad från startelvan. Istället fick ytterbacken Daniel Mobaeck tränare Haglunds förtroende.
- Magnus har varit nöjd med min form, men han valde andra spelare då han trodde att deras spelstil skulle passa bättre mot Örgryte.

Vad petningen senast mot ÖIS ger för signaler kring en eventuell förlängning med islänningen är ovisst, men helt klart är Helgi Danielsson inte nöjd med en bänkplats.
- Det är klart, man vill alltid spela. Men jag har ett och ett halvt år kvar på mitt kontrakt, så det är ingen riktig brådska. 

Publicerad 2009-07-08 kl 13:42
Annons
Annons
Annons