Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

En av de största - på väg att ta över småklubben

Allsvenskan

Henrik Larsson ser ut att över Falkenbergs FF. Enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter har han meddelat Högaborg att han inte fortsätter i klubben.

- Ett intressant namn, säger Falkenbergs Stefan Rodevåg till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

Henrik Larsson

Henrik Larsson är van vid de stora arenorna. Som en av svensk fotbolls största spelare genom tiderna har han spelat inför Celtics kokande hemmapublik, på Barcelonas Nou camp och på "drömmarnas arena" Old Trafford i Manchester. Allt som spelare. Som tränare har det varit mer blygsamt. Efter två säsonger i Landskrona ser han nu ut alltså ut att ta över en allsvensk nykomling med ett hemmasnitt på dryga 2 200 personer.

Hans Eklund har lämnat Falkenbergs FF och Henrik Larsson har under en tid kopplats ihop med den vakanta tränarposten. Enligt var fotbollskanalen.se erfar så har Henrik Larsson meddelat Högaborg där han varit assisterande tränare att han inte fortsätter i klubben - och att han kommer att bli ny tränare i Falkenberg.

ANNONS

Enligt Sportbladet har klubben redan meddelat spelartrupen att Larsson bli ny tränare, något som lagets veteran Stefan Rodevåg inte vill kännas vid.

- Nej, jag har inte fått veta något, säger han till fotbollskanalen.se.

Hur ser du på Henrik Larsson som tränare?

- Det är ett intressant namn. Han har stora fotbollskunskaper.

Falkenberg medger att de kommer att presentera en ny tränare under onsdagen, men vill inte avslöja vem det blir.

-Vi ska ha en presskonferens på onsdag klockan 15.00 då vi offentliggör Falkenbergs FF:s nye tränare. Mer än så kan jag inte berätta, säger sportchef  Håkan Nilsson till Sportbladet.

Publicerad 2013-12-03 kl 12:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto