Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Engelsman kan ersätta Norling

Allsvenskan

Målet var SM-guld. Men efter sommarens EM-uppehåll har AIK fått kämpa för att ens hänga med i toppstriden, något som inte lyckats. Med bara två inspelade poäng på de fem senaste matcherna har kraven på Rikard Norlings övergång ökat markant från supportrarna. AIK:s sportchef medger misslyckandet, men vill inte beskylla Norling för problemen.

- Det är bara att titta i tabellen. Vår tabellplacering visar hur vi presterat och vilken insats vi gjort. Vi vill vara högre upp i tabellen och utvärderar vad vi kan göra bättre, säger Andersson till Aftonbladet.

Sportchefen vill inte berätta vilka ändringar som är aktuella till nästa säsong, men enligt Aftonbladet har klubben ställt en intresseförfrågan till Arsenals målvaktstränare Gerry Peytom om arbetet som huvudtränare. Peyton har tidigare varit anställd av AIK som målvaktstränare under Stuart Baxter och är intresserad av att återvända. Men först 2011.

- Jag gillar inte att prata om ett tränarjobb som innehas av en kollega. Det känns inte schysst. Min situation är att jag lovat Arsène Wenger att jag ska fullfölja mitt kontrakt md Arsenal. Jag är intresserad av att bli en topp-coach eller manager i Sverige, men det får bli efter 2011, säger Peyton.

ANNONS

Ett annat namn som flitigt förekommit i diskussionerna är Mikael Stahre, tränare i samarbetsklubben Väsby. Norling själv vill inte tala om tränardiskussionerna.

- Jag fokuserar på det jag kan påverka, det vill säga förbereda laget maximalt till matcherna mot Göteborg och Djurgården. I övrigt har jag inga kommentarer, säger Norling.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-04 kl 14:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto