POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP

Engvall efter nya bakslaget: "Chockad - jag mår inte bra"

Foto: Bildbyrån/Andréas Sundberg

Gustav Engvall kallas tillbaka till Bristol City - igen.
Det tar hårt på anfallaren, som gärna hade velat få utlåningen till Djurgården på plats.
- Just nu mår jag inte speciellt bra, säger han till Aftonbladet. 

I februari var Gustav Engvall detaljer ifrån att lånas ut från Bristol City till Djurgården. Anfallaren befann sig i Stockholm och skulle ansluta till sin nya klubb, men då skadade sig Bristols anfallare Tammy Abraham och svensken kallades tillbaka till England. Men trots den nya uppkomna situationen fick inte Engvall plats i Bristols matchtrupper.

Nyligen kom dock Abraham tillbaka från skadan och då gav Championship-klubben tummen upp till Engvalls utlåning till Djurgården, och i måndags gjorde 20-åringen sin första träning med den allsvenska klubben. Bara lite pappersarbete har efter det återstått för att slutföra övergången.

Men under torsdagen kom så ytterligare ett bakslag för Engvall och Djurgården - på en presskonferens meddelade Bristol Citys manager Lee Johnson att man återigen kallar tillbaka svensken eftersom anfallaren Milan Djuric skadat sig.

Nu berättar Engvall om känslorna kring det nya beskedet.

- Jag kände mig chockad. Det var jobbigt. Jag har mått bättre. Bristol har match i morgon, fredag, men det är ingen idé att jag åker dit då. Jag åker hem till Öland för att vara med familjen lite, landa och träna. Sedan samlas vi med U21-landslaget. Jag hoppas att det kan ge mig lite positiv energi, säger han till Aftonbladet.

Efter landslagsuppehållet, den 28 mars, är det tänkt att Engvall ska ansluta till Bristol City igen. Tre dagar senare stänger det svenska transferfönstret och innan dess behöver alltså Djurgården ha löst situationen om de vill få till en värvning av den förre IFK Göteborg-spelaren.

Aftonbladet: Förra gången när du blev hemkallad tog du ändå inte plats i matchtrupperna. Vad känner du om det blir likadant?
- Då tycker jag det är dåligt av dem.

- Jag är medveten om att jag är väldigt lyckligt lottad, att jag får spela och träna fotboll och tjäna bra med pengar på det. Men just nu mår jag inte speciellt bra och då spelar inte andra saker så stor roll. Nu måste jag bita ihop och ta mig igenom det här, säger Engvall.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-16 kl 21:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå