Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ex-ungdomsproffset vill hem till Sverige

Oscar Jansson blev som 15-åring ungdomsproffs i Tottenham. Nu, sex år senare, vill han hem till Sverige och Örebro SK.

– Det vore jättekul att få visa vad man går för här hemma, säger Jansson till Nerikes Allehanda.

Örebro vill satsa på Tomer Chencinski men Jonas Sandqvist är på väg bort och en allsvensk klubb har anmält intresse för att köpa loss målvakten, som har sagt att han vill lämna. Det skulle kunna öppna dörren för Örebro-sonen Jansson.

- Jag har ju varit borta ett tag nu, och det vore kul att spela här hemma, visa vad jag kan. Har ju aldrig spelat seniorfotboll i Sverige, säger Oscar.

Han lyckades aldrig slå sig in i Tottenham men har varit utlånad till – i tur och ordning: Exeter City, Northampton Town, Bradford City och nu senast irländska Shamrock Rovers.
– Jag tycker att det som ÖSK håller på med nu, med den nya organisationen och med de spelare som ser ut att bli kvar har något intressant på gång, säger Jansson.

Men Jansson har intresse från fler håll.
- Ja, enligt min agent så finns det andra som visat intresse. Men jag vet inte så mycket, har sagt till honom att jag inte vill veta förrän det finns något konkret att ta ställning till. Det viktigaste för mig just nu är att komma till en klubb som tror på mig, där jag får spela för att utvecklas.

Publicerad 2012-12-10 kl 12:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons