Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

Falkenbergs mittback: "Förhoppningsvis blir vårt anfallsspel bättre"

Efter en tung premiärförlust mot förmodade bottenkonkurrenten Gefle står Falkenberg inför en tuff utmaning i Helsingborg på bortaplan.
- Det blir en tuff match, förhoppningsvis är vårt anfallsspel bättre, säger Tobias Carlsson till fotbollskanalen.

Mittbacken gjorde 26 matcher i allsvenskan under Falkenbergs debutår. Årets försäsong har störts av skadeproblem och Carlsson är ännu inte i full form. Efter premiärförlusten sa Hasse Eklund, tränare i Falkenberg till fotbollskanalen att laget saknade det allsvenska tempot, då träningsmatcherna varit för få och för ”dåliga”.
– Svårt för mig att svara på då jag missat en del matcher, men det kändes ändå bra rent fysiskt efter premiären, säger Carlsson.

Tuff uppgift
Helsingborg borta är tuff match för Falkenberg, samtidigt som Helsingborg har pressen på sig i en match där hemmalaget blir stora favoriter. För Carlsson och hans lagkamrater handlar mycket om att inte bjuda på liknande försvarsspel som mot Gefle.

– Jag vet inte riktigt varför det såg ut som det gjorde mot Gefle, om det var nerver för att det var premiär eller något annat. Jag hoppas verkligen att det var tillfälligheter bara och att vi gör det bättre nu, säger Carlsson.

I premiären hemma mot Gefle förväntade sig många att ni skulle ta poäng, nu är det ombytta roller, hur hanterar ni det?
– Det är inget man tänker jättemycket på men det är klart att det kanske är lite mer press på Helsingborg att slå oss på hemmaplan.

Vad vet du om Helsingborg i år?

- De har ju Anton Wede, Tobias Tuvesson och Henke Larsson som var hos oss innan så det är klart att man har lite koll. Det ska bli kul att möta dem!

Speciellt att möta Helsingborg nu?

– Lite speciellt blir det ju!

Inte fått några tips av Wede om hur ni ska slå Helsingborg?

- Haha, de tipsen har han sparat på faktiskt!

Publicerad 2015-04-07 kl 19:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons