Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fansen ska hjälpa Hammarby i krisen - samlar in pengar till spelarköp

Allsvenskan 2009-05-26 kl 16:03

Precis som förra året drar Hammarbyfansen igång en insamling för att stötta klubben med pengar till spelarinköp.
- Vi vill bidra till att göra Hammarby starkare, säger Hans-Olov Öberg som är en av initiativtagarna bakom projektet Söderkisar till fotbollskanalen.se.

Förra säsongen startade Bajen gruppen initiativet Söderkisar där man som Hammarbysupporter kunde vara med och bidra till Hammarbys så kallade transferkorg som användes till spelarköp.

Söderkisar drog in cirka 800 000 kronor och Bajengruppen samlade sammanlagt in hela 1,2 miljoner som man gav till Hammarby för att hjälpa till med finansieringen av spelarköp.

Nu drar man återigen igång projektet söderkisar och hoppas kunna dra in ytterligare 700 000 kronor som man sedan planerar att skänka till Hammarby.
- Det är viktigt att alla som investerar i det här vet att pengarna inte kommer att användas till någonting annat än spelarförstärkningar.

ANNONS

Hans-Olov Öberg framhåller Hammarbyfansens satsningar på att hjälpa klubben som unika.
- Jag känner inte till någon annan klubb där fansen har gjort något liknande säger han.
- Man ska veta att det är ingen som gör det här för att tjäna pengar eller få avkastning. Man gör det för att stötta klubben, fortsätter Öberg.

För den som vill bli ”Söderkis” finns det tre nivåer man kan välja på: Brons där man bidrar med 1000 kronor, silver där man bidrar med 3000 kronor och guld där man bidrar med 5000 kronor.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto