POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

FC Basel vill ha Magnus Haglund

I vintras ville danska Ålborg värva Elfsborgs tränare Magnus Haglund. Nu är den schweiziska storklubben FC Basel ute efter Haglund.

- Basel är en storklubb med stora resurser, de spelar ständigt på en hög nivå i de europeiska cuperna. Men jag kan inte kommentera dina uppgifter, säger Haglund till Borås Tidning.

- Jag kan sträcka mig så långt att uppgifterna inte är helt nya för mig. Dock bekräftar jag inte om det finns något på bordet.

Magnus Haglund är bara 36 år, men har redan hunnit med att lotsa Elfsborg till SM-guld, spel i Champions League och i år hänger laget med i den absoluta toppen och har ingen förlust efter elva spelade omgångar. Enligt Borås Tidning är Basel nu ute efter Haglund.

- Tränarjobbet i en så stor klubb är intressant att överväga - jag trivs väldigt bra i Elfsborg också.

Basel vann den schweiziska ligan i fjol, men kommer inte att försvara titeln den här säsongen. Med en omgång kvar att spela har de ointagliga fyra poäng upp till FC Zürich. Skulle laget förlora i serieepilogen så tappar de också andraplatsen till Young Boys. Ett resultat som inte imponerar på lagledningen i Basel. I onsdags sprakades tränaren Christian Gros. Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson säger sig inte känna till uppgifterna att Haglund uppvaktas av Basel.

- Jag har inte hört talas om det här. Men känt är att Haglund precis som vissa av våra spelare är intressanta för andra klubbar. Det tyder på att de och vi gör ett bra jobb, säger han till Borås Tidning.

I FC Basel spelar sedan tidigare den svenske ytterbacken Behrang Safari.

Publicerad 2009-05-29 kl 08:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå