Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fejzullahu har diskbråck - kan möjligtvis komma till spel i de återstående matcherna

Allsvenskan

Kalmar-anfallaren Erton Fejzullahu har under en tid dragits med ryggbesvär.
Nu står det klart att han har diskbråck. Trots det kan han ändå kanske komma till spel i någon av de kvarvarande matcherna.
- Jag får känna av om jag skulle kunna träna och spela med den smärtan jag har, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Erton Fejzullahu har missat några av Kalmars matcher i slutet av den här säsongen, då han haft problem med ryggen.

I måndags träffade Fejzullahu specialistläkare i Stockholm för att få en diagnos. Det visade sig att KFF:s spjutspets har diskbråck.

- Det är en nerv som ligger i kläm. Jag får bestämma mig om de ska gå in och operera. Tydligen är man på benen efter ett par dagar, så det är inte tal om några kryckor eller något i den stilen. Man ska kunna träna efter ungefär tio dagar, säger han till Fotbollskanalen.

Han beskriver beskedet som positivt eftersom det inte handlar om en särskilt lång skadefrånvaro.. Kvällens möte med Trelleborg kommer Fejzullahu att missa, men han kan möjligtvis komma till spel i någon av de kvarvarande matcherna.

ANNONS

- Jag får känna av om jag skulle kunna träna och spela med den smärtan jag har. I sådana fall får jag göra operationen efter (säsongen). Jag kommer ändå inte att få operationstid inom tio dagar i vilket fall.

Hur skulle du beskriva smärtan?
- Det är en nerv som är i kläm och det jag ont i mitt högra ben. Det är inga problem med ryggen. Det är nerven man ska flytta på.

Under onsdagskvällen ställs Kalmar FF mot Trelleborg. Därefter möter KFF Sirius på bortaplan och i den sista omgången tar man emot AIK på Guldfågeln Arena.

Publicerad 2018-10-31 kl 17:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto