POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Flera svenska och utländska klubbar jagar Haginge

Patrik Haginge kommer inte att förlänga sitt kontrakt med Örebro SK. Något som tvingar klubben att sälja 23-åringen. Och det finns gott om intressenter.

- Ja, det är flera klubbar som har hört sig för om Haginge. Det handlar både om svenska och utländska klubbar men det har inte kommit någonting konkret än, säger Lennart Sjögren, sportchef i ÖSK till Nerikes Allehanda.

Haginge har en fin vår bakom sig och har varit en av Örebros mest tongivande spelare. Främst på ytterbacksplatsen har försvararen imponerat. När Haginge nu är på glid tvingar det klubben att även titta på ersättare.

- Det är klart att det är så men vi måste inte släppa någon spelare som vi har avtal med om vi inte har något alternativ att sätta in istället. Det vore bara dumt.

Vidare har reservmålvakten Richard Richardsson tröttnat på sin situation och vill nu bort från föreningen. Det spekuleras i att Viborgs John Alvbåge skulle kunna komma in som ersättare.

- När det handlar om nyförvärv som vi är ute efter så väljer vi att ligga lågt med det, säger Sjögren.

Dessutom fortsätter Örebro jaga en anfallare.
- För att få en anfallare som är etablerad och känd för dig och den stora publiken så måste man vara beredd på att betala stora summor. Uppåt tio miljoner. Det är för mycket för ÖSK men om man skulle hitta en sån spelare som är helt rätt för klubben så kan det nog finnas intresse att skjuta till de pengarna och hitta en lösning, säger Lennart Sjögren till Nerikes Allehanda.

FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-05-27 kl 10:00
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå