Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Florén: ''Vi har fått en bonuschans''

Allsvenskan

Elfsborg vann med 4-1 mot Trelleborg och spetsade till den allsvenska toppstriden rejält. Försvararen Mathias Florén noterades för två målgivande passningar och var en av de tongivande hos boråsarna.

- Fast det är bara den ena jag passade till. Det sista målet spelade Bajrami fram till men jag tackar förbundet så mycket om jag fick passningspoäng till det sista målet också, säger Florén till FotbollDirekt.se Speciellt stabilt i försvaret spelade varken Florén eller Elfsborg i den första halvleken. Trots ett tidigt ledningsmål av Elfsborg kunde Trelleborg utjämna. - De gör det jättebra egentligen. Det är sånt som egentligen inte får hända. Det är bara att erkänna att de var något bättre än oss i första halvlek men i andra tyckte jag inte det var något snack, säger Florén. Nej, något snack om vilket lag som var bäst då var det verkligen inte.

ANNONS
Johan Karlsson, med bara två mål på 160 matcher inför säsongen, gjorde två i en och samma match den här gången. - Det är två jättefina mål han gör och framförallt var det två viktiga mål. Jag skojade med honom efteråt och sa att han får fortsätta göra två till i varje match, så hamnar han över skamgränsen 10 mål när säsongen är över, säger Florén. I och med segern med 4-1 är Elfsborg nästan helt och hållet i fatt Kalmar FF. Bara ett ynka mål skiljer lagen åt. Mathias Florén erkänner att utgångsläget inför avslutningen hade kunnat varit sämre. - Som det känns just nu, så känns det som om vi har fått en gratischans att kunna ta hem det här. Men det är fortfarande mycket kvar och vi har några riktigt tuffa matcher kvar, bland annat derbyt mot Göteborg på söndag. Det blir en oerhört tuff match men förbaskat kul.
ANNONS

Elfsborg - Trelleborg 4-1 (1-1) Målen: 1-0 (21) Daniel Mobaeck, 1-1 (35) Fredrik Jensen, 2-1 (54) Johan Karlsson, 3-1 (71) Johan Karlsson, 4-1 (79) Lars Nilsson.
Varningar, Elfsborg: Helgi Danielsson. Trelleborg: Magnus Andersson, Michael Mensah.
Domare: Sven-Martin Åkesson
Publik: 8 164.

Mats Jonsson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-21 kl 23:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto