Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

"Fritz" förlänger med Trelleborg

Det har varit ovisst med målvakten Fredrik Perssons kontrakt, men nu är det klart att han kommer förlänga sitt avtal med Trelleborgs FF över säsongen 2010.

- Vi är överens och jag kommer att skriva på idag eller på torsdag, säger Persson till FotbollDirekt.se.

Persson har sedan sin svåra skada för ett drygt år sedan haft stora problem att ta sig tillbaka. Allsvenskan 2007 var bara fem omgångar gammal när olyckan var framme. Det var efter en halvtimmes spel mot Brommapojkarna som Fredrik Perssons främre korsband gick rakt av. En och en halv månad senare la målvakten upp sig på operationsbordet. Sedan var det tänkt att han skulle börja rehabilitera sin skada, men då drabbades 24-åringen av sjukhussjukan och förlorade 15 kilo på bara några veckor.

I dubbelmötet med Halmstads BK i juli fick Persson göra oväntad comeback. Men sedan klubben lånat in Marcus Sahlman från just HBK är 25-åringen nummer två igen. Trots det väljer han att förlänga sitt kontrakt.

- Det fanns intresse och folk som ringde och sa att de var intresserade, men det blev aldrig något konkret av det. Eftersom det inte fanns något annat så var valet enkelt.

Nu är tanken att Fredrik Persson ska träna upp sig ordentligt och vara i fullt slag 2009.
- De satsar på Marcus Sahlman den här säsongen och jag kommer vara beredd om det händer något. Men för min del är siktet inställt på nästa säsong, säger Persson.

Publicerad 2008-08-19 kl 13:56
Annons
Annons
Annons