Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Frustrerad Axén försvarar sig

Allsvenskan

Premiärlaget var ett helt annat än startelvan i genrepet. Gais Alexander Axén är frustrerad efter förlusten mot Norrköping.

Det var ett Gais på stapplande ben i premiären som förlorade med 0-2. Men det var också stor skillnad på hur genrepet såg ut.

- Det är det som känts frustrerande. Många spelare i premiären var inte med i genrepet, säger Gais tränare Alexander Axén till Sportsday.

- I Portugal fattades Calum Angus och och Reuben (Ayarna), mot Elfsborg var inte Jimmy Tamandi med, inte Kenneth Gustafsson, inte Johan Mårtensson - så där har det hållit på. Vi har inte fått chansen att spela ihop ett lag, fortsätter Axén.

Inte bara för premiärförlusten, men nu vill det till att det börjar fungera där bland andra Wanderson och Razak Omotoyossi är på lån under en begränsad tid.

ANNONS

- Klart det kommer ta tid. Men samtidigt får det inte göra det, säger Axén.

- Vi tycker vi har en bredare trupp än på länge, fler som kan gå in. Samtidigt finns inte tiden att prova sig fram, vi får helt enkelt bestämma ett lag och köra på det.

Men det finns hopp. Namn som Wanderson och Omotoyossi blir snabbt bättre och mot Trelleborg i helgen ska båda kunna årsdebutera i den allsvenska fotbollen.

- Det jag sett av Wanderson så här långt gör mig mer än nöjd, säger Axén.

Omotoyossi?

- Samma där, inte alls så tokigt. Men som tur är har vi onsdag, torsdag och fredag på oss också.

Publicerad 2011-04-07 kl 09:56
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto