Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gais jublar efter en lång förhandlingsdag: "Nära sälja Wanderson"

GAIS

Krasnodar köper Wanderson för cirka 9 miljoner.

Affären är så gott som klar.

– Det är bara detaljer kvar, säger Gais klubbdirektör Leif Gjulem till fotbollskanalen.se.

Foto: Scanpix

Wanderson

Gais är äntligen nära en försäljning av Wanderson. Klubben är överens med ryska Krasnodar och nu återstår bara detaljer innan affären är i hamn.

– Jag har varit i samtal med Krasnodar under hela dagen. De är oerhört seriösa och har varit det hela tiden. Det finns ett optionsavtal och nu har Krasnodar sagt att man vill utnyttja optionen. Vi är överens och nu återstår det bara detaljer i avtalet. Just nu är vi mitt i den förhandlingen, säger Leif Gjulem till fotbollskanalen.se.

Vad är det ni diskuterar?

– Det är viktigt att alla klausuler faller på plats. Det är lite krångligt eftersom det är en rysk klubb så därför har vi fått anlita experthjälp. En sak kan vara att vi får garanti på att pengarna kommer in på Gais bank, det är mycket sådana detaljer. Det är viktigt att vi förstår allt så att det inte dyker upp överraskningar i efterhand.

ANNONS

Allt talar alltså för att ni säljer Wanderson till Krasnodar?

– Vi är försikigt optimistiska, men det är nära och vi hoppas att allt är klart inom det närmaste. Jag ska ha kontakt med Krasnodar i morgon igen.

I september lånades Wanderson ut till Krasnodar, och brassen har gjort succé i sin nya klubb med fem mål på tio matcher. Nu vill alltså ryssarna utnyttja sin köpoption på Wanderson, vilket enligt uppgift till fotbollskanalen.se skulle ge Gais cirka 9 miljoner kronor rakt in i den tomma klubbkassan.

Publicerad 2012-12-05 kl 17:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto