Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gefle förlänger med succébacken

Allsvenskan

Gefle är kända för att göra mycket med små medel. Nu förlänger klubben kontrakten med doldisen, tillika succébacken, Olof Mård.

Gefles dåliga form har lett till att laget är på väg in i bottenstriden av allsvenskan. Några större nyförvärv gjordes dock inte under transferfönstret, men nu har klubben gjort klart med en viktig kontraktsförlängning. Den, numera, givne mittbacken Olof Mård har kritat på för flera år till i GIF-tröjan.

- Jag vill inte gå in på några exakt kontraktslängder men det rör sig om mer än ett ett-års kontrakt, säger Gefles tränare Pelle Olsson till Gefle Dagblad.

22-årige Mård har startat 15 matcher i år, vilket är en fördubbling mot vad han fick spela i fjol. En fin utvecklingskurva som nu Pelle Olsson, med flera, hoppas ska fortsätta.

Annons

– För oss är det jätteviktigt att lokala, unga, ordinarie spelare stannar och vill fortsätta utvecklas i klubben. Det ger en bra signal, säger Olsson.

Publicerad 2011-09-02 kl 09:14

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto