Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerndt till sjukhus igen

I fjol drabbades Gefles anfallare Alexander Gerndt av en svår skada efter en kollision på träning. I måndags var olyckan framme igen när 22-åringen krockade med nyförvärvet Omar Jawo.

Precis som i höstas fick Alexander Gerndt åka direkt till sjukhus. Den här gången visades det sig däremot inte vara någon fara med anfallaren.

- Det är ganska bra med honom. Det var ingen hjärnskakning, men han måste vila i ett par dagar. Han kommer att följa ett program som man alltid får efter en huvudskada, berättar Gefles tränare Urban Hammar för FotbollDirekt.se.

Den förre AIK-forwarden kom till Gefle i somras efter en utlåning till Sirius. Trots skadan i höstas hann Gerndt med att spela sju allsvenska matcher. Till helgen möter Gefle Hammarby och får då avvara Alexander Gerndt.
- Han kommer vara borta veckan ut och är inte aktuell till helgen.

Hur ser det ut i övrigt? - Vi har haft en riktigt bra vinter, men nu har vi fått lite skavanker. Ryan Raybould har skadat knäet och kommer inte kunna spela. Sedan har vi haft lite sjukdomar. Bland annat har Yannick Bapupa haft en infektion och är ett frågetecken, säger Urban Hammar.

Publicerad 2009-03-11 kl 12:21
Annons
Annons
Annons