Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ghoddos öppnar för framtida MFF-övergång: "En dröm sedan jag var liten"

Allsvenskan

MALMÖ. Brentfords Saman Ghoddos håller igång med Malmö FF.
Han svarar på sina framtidsplaner och uppgifterna om ett lån till MFF.
- Jag tror inte ens att det var aktuellt, säger Ghoddos till Fotbollskanalen.  

Foto: Bildbyrån.

Den tidigare MFF-backen Pontus Jansson dök upp på Stadionområdets träningsplaner i förra veckan, och fick några dagar senare sällskap av sin Brentfordkompis Saman Ghoddos. Han har liksom Jansson semester i ett par veckor till, men till skillnad från honom har Ghoddos bara tillhört mindre klubbar i Malmö.  

Efter dagens träning ger Ghoddos bort sina fotbollsskor till två pojkar innan Fotbollskanalen får en pratstund med 28-åringen.  

- Jag fick reda på att “Ponne” skulle träna och hålla igång lite här, så jag frågade också om det var okej. Det var lite en gråzon, för jag har aldrig tillhört Malmö, men så klart har jag varit en supporter sedan jag var liten. Jag har bra kontakt med Daniel (Andersson, sportdirektör) och Andreas (Georgson, sportchef) och de gjorde mig en tjänst. Så jag vill hålla igång här lite och försöka att ge en tjänst tillbaka till spelarna, försöka hjälpa dem med min erfarenhet och det jag fått utomlands, säger Saman Ghoddos. 

ANNONS

Kan du tänka dig att spela i MFF i framtiden? 
- Ja, självklart. Det har varit en dröm sedan jag var liten. Men just nu är det inte riktigt aktuellt, för jag känner att håller just nu i Premier League. Jag känner till och med att jag håller för att spela ännu mer än jag gjorde. Så jag känner att jag fortfarande har det lite i mig, några år till, sedan får vi se vad som händer. 

Den offensive mittfältaren spelade i 17 Premier League-matcher den gångna säsongen men agerade inhoppare i nästan alla av dem. Den skrala speltiden gjorde att MFF och Hammarby i januari hörde sig för till Brentford om ett lån, men fick nobben skriver Aftonbladet.  

- Jag tror inte ens att det var aktuellt, det fanns inget på bordet. Nu när jag tänker efter hade jag ändå inte gjort det. Eftersom jag vill vara i Premier League, jag tycker att jag förtjänar att spela där. Så nej, det var inte aktuellt i januari, säger Ghoddos.  

ANNONS

Han har tidigare spelat för LB07, Trelleborgs FF, Syrianska, Östersund och franska Amiens.  

Publicerad 2022-06-23 kl 20:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto