Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
27v

Glädjande skadebesked i MFF – Bachirou och Bengtsson höll: ”Lite trött i min hamstring”

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

MALMÖ. Malmö FF vann inte bara mot Djurgården, utan dessutom höll två av lagets stjärnor efter sina skadeproblem. Däremot är det osäker situation kring Sören Rieks, som fick en låsning i ryggen. 

Direkt efter matchen mellan Malmö FF och Djurgården (1-0) var det frågetecken kring tre av Malmö FF:s spelare. Två av dem gav positiva besked. 

Rasmus Bengtsson gjorde comeback efter sin kollapsade lunga och höll hela matchen.

- Det kändes ingenting. Jag var lite tung sista kvarten kanske, där jag kände att jag hade en kommunikationsmiss lite med Johan (Dahlin). Det blir lite med koncentrationen när man är trött, men annars tycker jag det kändes bra.

Klockan tolv i dag togs också beslutet att Fouad Bachirou skulle starta, detta efter ett träningspass med medicinska teamet och fystränaren. Det blev en osäker situation i går när det kom ett lite bakslag efter hans skadeproblem, och han byttes ut i dag.  

- Jag var bara lite trött i min hamstring. Det är ingen att oroa sig för. Jag kände av det, men det var normalt. Vi ville inte ta någon risk. 

Han tror inte att det ska vara några problem att spela mot IFK Göteborg på måndag. 

- Jag måste bara återhämta mig sedan är det bra igen. 

Tränaren Magnus Pehrsson fyllde i: 

- Vi var förvånade i går att han kände ömhet i muskeln som han har haft skadad. Antagligen berodde det på att vi har kört upp honom rätt hårt de sista dagarna och testat alla grejer. Det var mer en trötthet (att han byttes ut). 

- Jag tycker hans insats var väldigt bra med tanke på att han knappt har tränat fotboll på den här tiden. Vi behöver den motorn inne på mitten tillsammans med Oscar (Lewicki), framför allt i en sådan här match. Där man ska springa upp och ner, många långa bollar. 

Det mer osäkra är kring Sören Rieks. Rieks byttes ut i halvtid med en skada. Det är oklart om det blir någon matchfrånvaro. 

- Han fick en låsning i ryggen. Han meddelade att han inte kunde fortsätta. Han fick det efter fem minuter, han krigade på hela första halvlek med det, men det släppte inte.

Publicerad 2018-05-03 kl 23:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons