Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Glädjebesked i Helsingborg – långtidsskadad mittfältare tillbaka

Allsvenskan 2009-05-08 kl 12:31

Olafur Skulasons korsband gick av och han fick ägna höst och vinter åt rehabilitering. Men efter nästan sex månaders frånvaro är islänningen på god väg tillbaka.

- Skulason har klarat av alla tester vi har satt upp och vi har gett honom grönt ljus för att spela på tisdag, säger HIF:s sjukgymnast Martin Berg till Helsingborgs Dagblad.

Matchen han pratar om är Helsingborgs U21-match mot Limhamn. Men HIF tar det säkra före det osäkra – Skulason får bara spela en halvlek.

- En ren försiktighetsåtgärd. Han har varit borta så pass länge att det tar tid att komma igång med rörelser som uppstår i matchsituationer, det går inte att göra dem på träning, säger Berg.

Islänningen kom till klubben från engelska Brentford 2007. Den hårdföre mittfältaren hade problem med ett skadat korsband. I en match mot Hammarby förra året var olyckan framme – korsbandet gick av helt. Men nu är han på god väg tillbaka. Det är viktigt för Helsingborg då Marcus Lantz status är oklar och det finns en risk att han blir borta länge. Snart hoppas klubben ha klarare besked angående mittfältsstjärnan Lantz.

ANNONS

- Vi kan egentligen inte utesluta någonting med tanke på den svullnad som finns, men en magnetkameraundersökning kommer att genomföras under torsdagskvällen. Förhoppningsvis har vi ett svar av något slag på fredag, säger Berg.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto