Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Görlitz frustrerad: "Vad väntar HBK på"?

Michael Görlitz har utgående kontrakt med Halmstad. Tysken har ont om alternativ - och kan tänka sig spela med HBK i superettan. Men klubben hör inte av sig: "Konstigt".

- Jag tycker att det är konstigt, jag har sagt att jag kan tänka mig spela med Halmstad i superettan, men det var en månad sedan vi pratade nu. Jag vet inte vad som händer, säger Michael Görlitz till FotbollDirekt.se.

Michael Görlitz slog igenom stort i Halmstad 2009, och den tyske mittfältaren hade intresse från flera Bundesligaklubbar. Men efter den blytunga säsongen i år är det än så länge inget jätteintresse för Görlitz, som har utgående kontrakt med HBK.

Och 24-åringen har till skillnad från ett antal andra HBK-spelare erbjudit sina tjänster även i superettan. Men klubben hör inte av sig.

- Jag vet inte vad HBK väntar på. Jag har inte ställt några specifika lönekrav som kan avskräcka dem, jag har bara sagt "kom med ett erbjudande så får jag ta ställning till det". Men det har inte kommit något.

Kommer du att höra av dig till sist?

- Nej, det tycker jag inte att jag ska behöva göra. Klubben får höra av sig till spelaren i det här läget. Jag har varit i HBK i tre år, jag har varit med och spelat ner klubben i superettan och känner ett visst ansvar för det. Men jag tycker att det är upp till dem.

Nu tittar Görlitz runt efter andra klubbar. Inga allsvenska klubbar har hört av sig, men väl en dansk Superligaklubb.
- Jag får se hur det blir där, men det skulle vara ett intressant alternativ. Jag försöker ha tålamod i det här läget och inte hoppa på första bästa klubb, även om det vore bra att ha klart med något snart.

- Jag kanske får vänta med semestern i år, fixa en klubb först (skratt).
Nej då, men jag tror det ordnar sig, man får ta det cool så dyker det upp något.

Publicerad 2011-11-06 kl 16:08
Annons
Annons
Annons