Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gren släpper inte Mikkelsen helt: "Vill hitta en lösning"

Allsvenskan

GÖTEBORG: Odenses sportchef gick ut och sa att Mikkelsen ska hem till Danmark. Men Mats Gren har inte gett upp jakten på dansken.
- Jag vill försöka hitta en lösning, säger Gren till Fotbollskanalen.

Tidigare under måndagen berättade Odenses sportchef Jesper Hansen för GT att Thomas Mikkelsen ska börja träna med sin gamla klubb 24 juni.

- Mats har frågat mig om det fanns en möjlighet att förlänga lånet, men jag har sagt nej, sa Jesper Hansen till GT.

"Försöka hitta en lösning"
När fotbollskanalen når Mats Gren under måndagskvällen ger han sin syn på Thomas Mikkelsen och sportchefen har inte gett upp.

- Vi ska ändå försöka att hitta en lösning. De har ju gått ut med att de inte finns någon lösning men jag ska prata med dom och vi får se om vi kan hitta en lösning, säger Gren.

Du har inte gett upp?

ANNONS
- Det handlar ju om att titta på vilka som skulle finnas tillgängliga om det inte blir något med Thomas och som kan acceptera att bli fjärdeanfallare. Thomas är ju en fantastisk lagspelare som ger allt varje dag, varje träning, varje övning. Oavsett om han kommer in med tio minuter kvar eller spelar hela matchen så är det ingen skillnad. Man vet vad man får och vad man inte får, säger Gren och fortsätter.

- Jag ska jobba på att hitta en förlängning med Thomas och Odense.

Om det inte blir någon förlängning, vad letar du efter för spelartyp då?
- Först och främst ska det vara en spelare som tillför och som accepterar att inte värvas direkt för en startelva, det begränsar utbudet och gör att det blir svårt att bestämma en speciell spelartyp.

- Men om det inte blir något med Thomas så ska vi ha in en anfallare, en fjärdeanfallare och det spelar ingen roll om det blir ett lån eller att vi tar in någon.

ANNONS

- Skulle Lasse försvinna så blir det ju en spelare som om han presterar normalt ska spela i startelvan som vi ska ta in. Men det är inte aktuellt att göra annars.

Ni var ute efter Falkenbergs talang, Gustaf Nilsson, fortfarande aktuell?
- Det är en jätteintressant spelare, inget snack om det. Han ville ju gärna vara kvar i Falkenberg för att ha större chans till speltid. Men det är inget vi snackar om nu men man vet aldrig, saker och ting kan ändra sig.

Tidigare under våren rapporterades det om att IFK Luleås anfallare, Erido Poli skulle provträna med IFK Göteborg under sommaren. Något som Mats Gren avfärdar.
- Det är inget bestämt där, säger han.

Oavsett vad som händer med anfallsjakten för Mats Gren så kommer han att få välkomna tvåa nya spelare under sommaren, Kasim Prosper och Sabah Lawson.

ANNONS
- Det hänger lite på hur det går för dem nu i U20-VM. Men senast är dom här 1 juli och tränar med A-laget direkt, säger Gren.
Publicerad 2015-06-08 kl 21:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto