Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guldhjälten Jansson på väg bort - ska besöka annan klubb

Allsvenskan

Robin Jansson har uppgetts vara på väg bort från AIK och han har placerats i Orlando City, USA.
Nu skriver AIK att mittbacken inte är disponibel mot Öster i svenska cupen då han ska på klubbesök.

Foto: Bildbyrån.

Efter SM-guldet har AIK tappat viktiga spelare som Kristoffer Olsson och Alexander Milosevic. Nu kan ytterligare en guldhjälte vara på väg att lämna. AIK har gett Robin Jansson tillåtelse att besöka en annan klubb och är därför inte disponibel för lördagens kvartsfinal i Svenska cupen mot Öster.

- Vi har mottagit en formell fråga och efter samtal med Robin har vi gett honom tillåtelse att besöka klubben som ställt frågan. Inga papper är undertecknade utan detta är ett av många led i att ta reda på eventuella förutsättningar, säger AIK: sportchef Björn Wesström till klubbens hemsida.

För en vecka sedan uppgav Aftonbladet att Robin Jansson var nära till en övergång till MLS-laget Orlando. När Fotbollskanalen på torsdagen frågade Rikard Norling om att klubben rycker i Jansson så sa han så här:

ANNONS

- Jag vill ha alla spelare kvar, jag ville ha kvar Kristoffer Olsson också, men förstår att det bara är larvigt av mig att tro att det är möjligt. Sedan blir det värdering från fall till fall och vad som är bäst beslut. Om det blir så att han försvinner eller inte, ja då kommer det att ha varit en process där jag har varit delaktig och sedan förhåller jag mig till det, sa Norling.

Kanske inte helt optimalt att klubbar börjar rycka i viktiga spelare så här sent?
- Så är det. Det är inte alltid att man får fejsa den perfekta världen.

Publicerad 2019-03-08 kl 10:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto