Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Häcken dementerar värvningförsök: "Va? Försöker haussa honom"

Foto: SCANPIX

Cork Citys manager John Caulfield säger till den irländska tidningen the42.ie att Häcken är vill köpa Greg Bolger.
- Det är ju fantastiskt. Finns ingen som helst sanning i det, säger Häckens sportchef Sonny Karlsson.

Häckens Europa League-äventyr tog slut mot Cork City. En av dubbelmötets giganter var Corks vicekapten Greg Bolger. Och enligt irländarnas tränare imponerade så pass mycket att Häcken fick upp ögonen för honom.

- Greg är en kapten, en ledare och en fantastisk spelare. BK Häcken vill sajna med honom. Han var en av de bästa spelarna i de två matcherna, säger Cork Citys manager John Caulfield till the42.ie.

När Fotbollskanalen nämner Bolger för Häckens sportchef Sonny Karlsson brister han ut i skratt.

- Va? Okej... Har deras manager gått ut och sagt att vi är intresserade av... vad heter han? Bolger? Det är ju fantastiskt. Undra om han inte vill sälja honom någon annanstans. Det finns ingen som helst sanning i det, säger Karlsson

Var kommer det ifrån?
- Deras manager tydligen. Eftersom han var bra borde vi kanske vara intresserade, kanske är det så han menar? Det finns i alla fall ingen sanning som helst i det. Det kanske du hörde på mig?

Sonny Karlsson säger att Häcken redan har två spelare i Rasmus Schüller och Mohammed Abubakari på samma position som Greg Bolger.

- Jag vet inte ens om vi skulle ge oss på honom om han var bra. Både Abubakari och Schüller har kontrakt över nästa säsong. Han (Bolger) är dessutom född 1988, så det hade inte varit en klok värvning. Det låter som att deras manager försöker haussa honom för att få upp priset.

Publicerad 2016-07-29 kl 12:30
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER