Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HÄCKEN

El Kabir säker på flytt i sommar: Jag är seriens bästa anfallare

Foto: TT

Moestafa El-Kabir lämnar Häcken i sommar. Han säger i en intervju med Expressen att han ser sig som seriens bästa anfallare och att han räknar med att flytta utomlands i sommar.
- Ja, absolut. Det är inte bara ett mål, jag ska bara iväg igen. Det har jag bestämt och jag vet att jag kan det, säger han.

I vintras var det nära att Moestafa El-Kabir lämnade Häcken. Anfallaren blev kvar, men det är bara tillfälligt. I sommar lämnar han klubben, berättar han för Expressen.
- Jag är seriens bästa anfallare och jag ska flytta utomlands igen, inget snack om det, säger han.

Just kommentaren att han är seriens bästa anfallare inser han sticker i ögonen på många. Han berättar att det ska bli en förändring på hur han uttrycker sig. Ingen mer självcensur, nu ska han säga vad han tycker i alla lägen.
- Jag har egentligen blivit trött på mig själv för att jag varit för ödmjuk och aldrig tidigare sagt att "ja, jag är bäst" och så vidare. Men nu har jag bestämt mig för att göra det, säga som det är. Och som jag ser det så är jag utan tvivel allsvenskans bästa spelare. På min position finns det ingen som är bättre än jag.

El-Kabir har i dag inget svenskt medborgarskap men han överväger att söka det i och med att han snart ska bli pappa och barnet kommer att bli svensk medborgare. Och med ett svenskt pass öppnas dörren till landslaget. En dörr han gärna låter vara öppen.
- Jag har hört att (Erik) Hamrén ska ha ringt till Häcken och frågat om jag har svenskt medborgarskap och det är så klart smickrande. Jag vill gärna spela i det svenska landslaget om det blir möjligt. Jag hoppas att det blir det.

Publicerad 2014-03-11 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons