Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HÄCKEN

Gustafson kritisk efter blytung förlust: "Förväntade mig vinst"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG: Det blev en blytung förlust för Häcken mot bottenlaget Falkenberg. Efter matchen var mittfältaren, Samuel Gustafson kritisk.
– Förväntar mig att vi ska vinna sådana här matcher på hemmaplan, säger han.

Peter Gerhardsson pratade länge och väl om att det första målet, Rodevågs drömträff, blev avgörande i matchen.
– Det första målet är viktigt, efter det händer det saker som påverkar matchbilden. Tittar man i backspegeln så har vi gjort fler mål och inte varit så sårbara. Nu är vi inte lika målfarliga som vi har varit och då blir första målet viktigare, säger han och suckar.

Oavsett hur viktigt det första målet är så lyckades Häcken inte skapa tillräckligt många eller tillräckligt klara målchanser för att överlista Otto Martler i Falkenbergsmålet.
– Det är inte bra av oss, det är under förväntan. De kommer hit och spelar primitivt och jävligt enkelt och det är lite skämmigt att förlora faktiskt. Inget ont om Falkenberg, men vi borde ha en högre nivå och det är ju ingen överraskning att de spelar som de gör, säger Samuel Gustafson och fortsätter.
– Det är ju upp till oss att fixa så att vi kan spela mot sådana lag, det är ju inte svårare att möta Falkenberg än att möta Malmö. Jag har inget bra svar på vad som gick fel men tittar man på 0-2 hemma mot Falkenberg så kan man inte vara nöjd. Vi måste ha högre förväntningar än så på oss.

En tredjedel av säsongen är spelad, hur ser du på er start?
– Vet inte, det känns ganska dåligt och senast kändes det bra. Det är lite upp och ner för oss och det kunde varit sämre, det kunde varit bättre, det kunde varit jättemycket bättre eller sämre. Det beror på vilka förväntningar man har på oss.

Sett till dina förväntningar?
– Då borde vi vinna en sådan match som idag, det är väl mina förväntningar ... sen i tabellen ... jag vet inte vad jag hade för förväntningar. Jag förväntar mig dock att vi ska vinna sådana här matcher på hemmaplan, säger Gustafson.

Peter Gerhardsson var inte nöjd med lagets insats och gjorde två byten redan i paus. Ut plockade han Ivo Pekalski och Rene Makondele och kastade in Egzon Binaku och Dardan Rexhepi, utan resultat.
– Det var en sådan match idag, jag hade kunnat göra fler byten. Men jag ville ha in Egzon på en kant, fräsch och med ett offensivt huvud. Sen med Dardan ville jag få in speed i laget. Sen kunde jag tagit ut andra spelare än Rene och Ivo men valet föll på dom idag.

Publicerad 2015-05-26 kl 06:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons