Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HÄCKEN

Nu avgörs Gerhardssons framtid: "Svårt att säga hur det blir"

Foto: Scanpix

Peter Gerhardsson

Peter Gerhardsson är inne på sista året.
Nu börjar förhandlingarna.
- Svårt att säga hur det kommer gå, säger Sonny Karlsson till fotbollskanalen.se.

Häcken överraskade alla med sin silverplats i allsvenskan och genom att ösa in mål hela säsongen. En av arkitekterna bakom lagbygget är Peter Gerhardsson. Tränaren är inne på sitt sista år i klubben - men nu börjar förhandlingarna.
- Jag och Sonny (Karlsson, sportchef) åker till Ghana på lördag och det är väl en av grejerna som vi kommer att prata om där, säger han till fotbollskanalen.se.
- Det finns inte så mycket att säga om det eftersom jag vill prata med Sonny först. Jag har ju ett år kvar, vi får se hur det går.

I november berättade Peter Gerhardsson att bollen låg hos Häcken och att föreningen lovat att redogöra för sina organisatoriska planer i ett vidare perspektiv, innan hans eget kontrakt skulle hamna på tapeten.
- Vi pratade ju lite löst i augusti och nu får Häcken återkomma med besked om hur de tänker sig att gå vidare framöver. Ska man binda upp sig över en längre tid framöver vill man ju ha klarhet i vad som gäller. Det handlar om en helhet, hur man vill satsa i ett längre perspektiv, sa han då.
Sonny Karlsson:
- Det stämmer att vi tänker prata med honom om det i Ghana.

Hur tror du att det kommer gå?
- Det är svårt att svara på, man är alltid två om detta. Jag vill inte spekulera i det. Han ska stanna av rätt anledningar, det handlar väl om att man vet att båda vill vara tillsammans över en längre tid.

Publicerad 2013-01-18 kl 10:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons