Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Strandberg tillbaka i träning med Häcken - "Ledsna för hans skull att det inte blev något"

Häcken

Affären med Borussia Dortmund är inte längre aktuell. Och nu är Carlos Strandberg tillbaka i träning med Häcken. Till GP säger 18-åringen att det var en detalj i läkarundersökningen som satte stopp.
- Vi är ledsna för hans skull att det inte blev något, säger Häckens fotbollsansvarige Sonny Karlsson till Fotbollskanalen.

Foto: SCANPIX

Häckens 18-åring Carlos Strandberg har under flera veckor varit nära en övergång till tyska storklubben Borussia Dortmund. Klubbarna har varit överens men trots det har affären inte gått i lås. Under onsdagen var Strandberg tillbaka i träning med Häcken, och för klubben är det ett välkommet tillskott.
- Han är tillbaka hos oss. Och vi är glada för det, men ledsna för hans skull att det inte blev något, säger klubbens fotbollsansvarige Sonny Karlsson till fotbollskanalen.se.

Carlos Strandberg berättar för GP att det var läkarundersökningen som satte stopp för en övergång.
- Det var en liten detalj i läkarundersökningen, som jag inte vill kommentera närmare just nu, som satte stopp, säger han till tidningen.

Annons

På torsdag spelar Häcken mot Halmstad i allsvenskan, då kan den 18-årige anfallaren vara tillbaka i spel.

Publicerad 2014-08-13 kl 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto