Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Häckens mardröm: Stjärnan skadad inför hängmatchen mot Djurgården

Allsvenskan

Daleho Irandust är skadad.
Nu riskerar han att missa onsdagens match mot Djurgården.
- Vi testar det mesta nu, säger Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian till GP.

Foto: Bildbyrån.

I Häckens 2-2-match mot Mjällby var Daleho Irandust en nyckelspelare och låg bakom båda Häckens mål. Dock, spelade han med smärta i höften och problemen har hållit i sig efter matchen.

Nu ser han ut att missa onsdagens hängmatch mot Djurgården på Bravida Arena. Irandust deltog inte i Häckens kollektiva träning under tisdagen, enligt GP, utan var bara ute och joggade en liten stund innan han klev av planen. Häcken-tränaren Andreas Alm är dock optimistisk och bekräftar att Irandust är med i matchtruppen imorgon, onsdag.

- Mycket hinner hända på ett dygn, så vi får se. Men det är möjligt (att han spelar) i alla fall. Och han gjorde en jäkla bra halvlek senast med mål och assist när han hade ont, så det går att spela. Det blir en värdering av vad vi ska göra, det kommer ju en match till, säger Alm till GP.

ANNONS

Enligt Häckens sjukgymnast Patrik Ghazarian rör det sig om överbelastningsbesvär för Irandust, efter tätt matchande med både U21-landslaget och Häcken. Nu går Häcken en kamp mot klockan i fall Irandust kan spela mot Djurgården eller inte.

- Stretch, cirkulationsträning, massage… vi testar det mesta nu. Förhoppningsvis kan vi trycka bort det. Det kan gå, jag hoppas det, säger Ghazarian till GP.

Publicerad 2020-10-27 kl 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto