Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hadzikadunic: "Stänger ingen dörr för MFF i januari"

Allsvenskan

MALMÖ. Dennis Hadzikadunics lån med Malmö FF går ut och en fortsättning är inte utesluten.
Mittbacken säger dock att han är redo för ett större steg.
- Jag vet att det finns några intressen här och där, säger Hadzikadunic.  

45:01
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Henrik Rydströms första presskonferens som MFF-tränare i spelaren ovan.

Den 24-årige försvararen pausade sitt kontrakt med ryska FK Rostov och tillbringade den gångna säsongen på lån i Malmö FF. Dennis Hadzikadunic fastslår att han inte återvänder till Rostov i vinter, och gällande ett nytt avtal med MFF är den möjligheten inte avskriven. 

- Jag tror att det finns en liten dialog mellan min rådgivare och MFF, men jag har inte tagit del av den hittills, säger Dennis Hadzikadunic.  

 - MFF kommer alltid vara nära mitt hjärta och jag kommer så klart inte stänga någon dörr för MFF i januari. Chansen finns där men vi får se.  

- Jag vet att det finns några intressen här och där. Men jag måste bara sätta mig ner med familjen, rådgivaren och diskutera vad vi alla tycker är bäst för mig.  

ANNONS

Känner du dig redo för en topp fem-liga?  
- Personligen känner jag mig redo. 

MFF-produkten har varit lagets förmodligen bästa spelare i år och stormtrivts i klubben och utanför planen. Hadzikadunic vill ha en större sportslig utmaning även om flytten till hemstaden innebar en nytändning efter knappt fyra år i Ryssland.  

- Det känns som, jag vet inte, en börda som har släppt. Jag är glad varje dag, jag kan vara med familjen och mina vänner. Det är grejer som jag uppskattar riktigt mycket. När man väl lämnar sin trygghet förstår man hur viktigt det är att vara med familjen. Det betygsätter jag mycket, säger Hadzikadunic.  

Han gjorde ett mål på 39 matcher i MFF-tröjan det här året.  

Publicerad 2022-12-01 kl 11:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto