Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hägg-Johansson och Sachpekidis blir kvar i Kalmar

Foto: Bildbyrån

Lucas Hägg-Johansson och Filip Sachpekidis stannar i Kalmar. Det uppger tidningen Barometern under måndagen.
– Skönt med fortsatt kontinuitet, säger sportchef Thomas Andersson Borstam till Barometern.

För bara en vecka sedan ryktades det om att Kalmars målvakt Lucas Hägg Johansson var ett alternativ för att ersätta Pontus Dahlberg i Göteborg.

Men under måndagen stod det klart att Hägg-Johansson samt mittfältaren Filip Sachpekidis stannar kvar i Kalmar, enligt tidiningen Barometern. Hägg-Johansson har skrivit på för två säsonger för Kalmar och menar att det är bäst för hans fotbollsutveckling.

– Jag trivs i Kalmar och i föreningen och det var inget svårt beslut. Skönt att ha det klart och en tydlig bild av vad jag ska göra, säger Hägg-Johansson till Barometern.

Även Sachpekidis säger att det känns jättebra att ha kommit överens med klubben, efter att ha skrivit på för tre säsonger till.

– Jag har funderat över vilken väg jag ska gå för att utvecklas vidare och det är såklart kopplat till speltid, säger han till Barometern.

Sportchef Thomas Andersson Borstam menar att det är skönt att kontrakten är skrivna.

– Vårt mål har hela tiden varit att förlänga och då är det skönt att gå i mål. Lucas och Filip har möjlighet att bli bärande spelare i Kalmar FF över tid. Skönt att det blivit klart, säger han.

Publicerad 2017-12-11 kl 19:39
Annons
Annons
Annons