Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hägg-Johansson och Sachpekidis blir kvar i Kalmar

Allsvenskan

Lucas Hägg-Johansson och Filip Sachpekidis stannar i Kalmar. Det uppger tidningen Barometern under måndagen.
– Skönt med fortsatt kontinuitet, säger sportchef Thomas Andersson Borstam till Barometern.

Foto: Bildbyrån

För bara en vecka sedan ryktades det om att Kalmars målvakt Lucas Hägg Johansson var ett alternativ för att ersätta Pontus Dahlberg i Göteborg.

Men under måndagen stod det klart att Hägg-Johansson samt mittfältaren Filip Sachpekidis stannar kvar i Kalmar, enligt tidiningen Barometern. Hägg-Johansson har skrivit på för två säsonger för Kalmar och menar att det är bäst för hans fotbollsutveckling.

– Jag trivs i Kalmar och i föreningen och det var inget svårt beslut. Skönt att ha det klart och en tydlig bild av vad jag ska göra, säger Hägg-Johansson till Barometern.

Även Sachpekidis säger att det känns jättebra att ha kommit överens med klubben, efter att ha skrivit på för tre säsonger till.

ANNONS

– Jag har funderat över vilken väg jag ska gå för att utvecklas vidare och det är såklart kopplat till speltid, säger han till Barometern.

Sportchef Thomas Andersson Borstam menar att det är skönt att kontrakten är skrivna.

– Vårt mål har hela tiden varit att förlänga och då är det skönt att gå i mål. Lucas och Filip har möjlighet att bli bärande spelare i Kalmar FF över tid. Skönt att det blivit klart, säger han.

Publicerad 2017-12-11 kl 19:39
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto