Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

''Haglund är förlorad - lägg korten på bordet''

Allsvenskan

Magnus Haglund är förlorad för Elfsborg. Boråsklubben ombeds nu lägga korten på bordet i turerna mellan Haglund och Ålborg.

- Jag vet att han är intresserad, han är förlorad, säger Borås tidnings krönikör Jan Hansson till FotbollDirekt.se.

- Fem år är en lång tid. Inte många gör längre tid än så. I dag är det bara Magnus och Nanne Bergstrand, annars har ingen varit med så länge.

Ålborgs-spåret går för högvarv - hur mycket Elfsborg än vill förneka sanningshalten i dessa uppgifter. Det är Boråsprofilen Hansson övertygad om och visar förvåning över hur Elfsborg handskats med Haglund-historien.

- De mörkar så gott det går. De vill inte störa guldstriden. Problemet är bara att det här blir mer störande för spelarna. De borde lägga korten på bordet, anser Jan Hansson och tillägger:

ANNONS

- De har använt sanningen lite väl vårdslöst för länge nu.

Krönikören tror inte heller att en Haglund-flytt skulle kunna bli farlig för Elfsborg med tanke på betydelsen han haft. I stället är tidpunkten för ett skifte i Elfsborg perfekt:

- Det märks på spelarna. Det är lite smågrinigt och inte så bra stämning som tidigare. Jag tror att ett tränarbyte är det bästa som kan hända Elfsborg. Det kommer rätt i tiden.

En lista av kandidater finns nu på pränt hos Elfsborgs ledning. Men Jan Hansson hoppas att sportchefen Stefan Andreasson och kompani tänker smått igen som när Magnus Haglund scoutades fram för fem år sedan. Han vill se budet gå till assistenten Peter Wettergren.

- Han är den större fotbollsideologen av de två. Men just av den anledningen kan det bli svårt då Magnus säkert gärna vill ha med sig Peter till Danmark. Men Peter vore fullgod för Elfsborg och jag tror det skulle vara rätt läge för honom.

ANNONS
Publicerad 2008-10-14 kl 17:51
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto