Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Halmstad kräver 20 miljoner för Görlitz

Halmstads Michael Görlitz uppges vara aktuell för Nürnberg. Men HBK tänker sälja sig dyrt. FotbollDirekt kan i dag avslöja prislappen för tysken.

- Vi har absolut inget intresse av att sälja Görlitz. Han är ovärderlig för oss och priset på honom där efter, säger Halmstads ordförande Ingemar Broström till FotbollDirekt.se.

Efter Hallandspostens uppgifter i dag om Nürnbergs intresse för Halmstads Michael Görlitz kan FotbollDirekt.se nu avslöja att Halmstad kommer att kräva närmare 20 miljoner kronor för att släppa tysken som har kontrakt i två år till.

- Jag vill inte gå in på några summor. Men det är klart att det måste vara ett väldigt, väldigt bra erbjudande för både Görlitz och oss för att något ska kunna bli aktuellt.

- Michael trivs väldigt bra i Halmstad och är en pelare för 2010 att bygga laget kring. Jag har väldigt svårt att se något annat.

Görlitz är, enligt tyska medier, tänkt som ett av flera namn som Nürnberg vill plocka in för att rädda Bundesliga-kontraktet. Görlitz spelade för Bayern München som tonåring innan han kom till Halmstad. Utvecklingen i Sverige imponerar. I dag är Görlitz toppallsvensk och ett av få namn med stjärnstatus i ett nytt Halmstad som håller på att ta form efter Janne Anderssons era.

- Det räcker inte med att säga att han är viktig, han är ovärderlig för oss och en spelare vi måste ha kvar, avslutar Ingemar Broström.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-29 kl 15:22
Annons
Annons
Annons