POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby bekräftar: Allsvenske mittfältaren Asaad klar

Foto: Bildbyrån.

Hammarby bekräftar att Fotbollskanalens avslöjande stämmer:
Rebin Asaad är klar för klubben.
- Det är en bolltrygg och rörlig spelare, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Rebin Asaad gjorde 16 matcher från start när Halmstad tog sig upp i allsvenskan men där har det ännu inte blivit någon start utan fem inhopp. Nu lämnar han HBK.

Fotbollskanalen kunde tidigare i dag avslöja att han var klar för Hammarby och nu bekräftar klubben själv det. 

- Det kan tyckas udda att Hammarby tar in en spelare som fått sparsamt med speltid i en klubb som ligger efter Hammarby i tabellen. Men jag har följt Rebin länge och han besitter egenskaper som jag tror han kan få ut mycket mer utav under rätt förutsättningar, och de förutsättningarna tror jag finns här hos oss, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida.

Det är en bolltrygg och rörlig spelare som har ett driv med bollen som är vägvinnande, och hans egenskaper tror jag kommer passa särskilt bra på vårt snabba underlag på hemmaplan. Han är främst en central mittfältare, men kan även spela på kanterna.

Rebin Assad lämnade Ängelholm inför säsongen 2016. Först provspelade han med Helsingborg i januari, men andra passet skadade han foten och chansen rann ut i sanden.

I stället blev det alltså Halmstad där han var med och tog upp laget till allsvenskan. Kontraktet går ut efter säsongen och nu blir det alltså en flytt till Hammarby.

Bajen ligger nia i allsvenskan. Sedan tidigare har den nye sportchefen Jesper Jansson även värvat Benny Lekström och Jeppe Andersen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-21 kl 10:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå